“I en demokrati finns det inte plats för idioter”

Så är projektsidan för I en demokrati finns det inte plats för idioter på plats. Projektet är de första som kommer att använda CoScene för att genomföras. Beta-versionen av programmet har varit klart ett tag nu, men vi jobbar fortfarande med lite buggfixande och hoppas ha en “officiell” version klar under hösten. Just nu ska vi lägga alla tid på den anpassade version som ska användas i den interaktiva installationen.

***

Now is the project-page for I en demokrati finns det inte plats för idioter up and running. The project is the first to use CoScene in its construction. The Beta-version of the program has been ready for a while now, but we are still fixing some bugs and are hoping to be able to launch a “public” version during the autumn. Right now we will concentrate on the modified version that shall be used in the interactive installation. 

Bakgrundsbild

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: