Gott nytt år / Happy New Year

Julen 2013 är över och vi kan nu skriva 2014. Vi har haft tid att vila, äta god mat och göra upp planer för det nya året. Till att börja med har en grafisk illustration av CoScene gjorts. Vi hoppas att den kommer att ge en tydligare bild av vad vi arbetar på och vårt mål.

Under januari kommer fokus att ligga på ansökan till DIGITAL 2015-2016. Vi söker fortfarande efter nya samarbeten i de nordiska länderna. Är du ljud- eller ljusdesigner, scen- eller bildkonstnär, musiker eller tekniker, oavsett område, och kan tänka dig att ansluta dig till vårt team så sänd oss en mail på info@coscene.org eller marita.isaksson@coscene.org Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

CoScene_illustrated

***

Christmas 2013 has passed and as we write 2014. We have had time to relax, eat some great food and draw plans for the New Year. To start with an illustration of CoScene has been made. We hope it will give a clearer picture of what we are working with and our goal.

During January focus will be directed to the application for DIGITAL 2015-2016. We are still looking for collaborations in our Nordic Countries. If you are a sound- or light designer, performing or visual artist, musician or technician in any area and would like to join our team drop us a mail info@coscene.org or marita.isaksson@coscene.org We would love to hear from you.

CoScene_illustrated

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: