Warp speed … almost.

De senaste veckorna har det skett så mycket att det känns som ett par månader passerat. En rad av inspirerande och givande möten, nätverkande och positiv feedback. På utvecklingssidan har vi fått kontroll över röst- och rörelsestyrningen för att styra ljud. Nästa vecka räknar vi med att kunna presentera en kort video för att visa några av de funktioner som kommer att ingå i CoScene.

Det är fortfarande massor som ska på plats, stora som små saker. Vi är långt ifrån att vara i mål men på rätt väg och det går framåt. Så hur kan vi avsluta en vecka bättre än med lite musik och dans. Bjuder på lite inspiration –  Lykke Li med Dance, Dance, Dance.

***

During the past weeks so much has happened that it feels as if a couple of months have past. A series of inspiring and rewarding meetings, networking and positive feedback. On the development side we can now monitor the voice- and motion detectors in order to control sound. Next week we hope to be able to present a short video with some of the features that will be included in CoScene.

There are still many pieces that need to fall in to place, big and small bits. We are far from crossing the finishing line but we are on the right track and moving forward. Time to wrap up this week and what way would be better than with some music and dance? Leaving you with some inspiration – Lykke Li with Dance, Dance, Dance.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: