Dåtid, nutid, framtid / The past, the present, the future

De senaste månaderna har varit fyllda av att etablera CoScene, få hemsida och Facebook på plats, göra lite marknadsföringsmaterial, strukturera, planera och göra research. En grund att bygga vidare på i september och under hösten. Nu tar vi lite ledigt ett par veckor, njuter av den sista sommarsolen och samlar energi till höstens stordåd. Du kan nå oss igen den 4 september. Ha det fint!

The past months have been occupied with building a foundation for CoScene, creating a website, a Facebook account, the making of some simple PR-material, structuring and planning the work ahead, research – something to keep building on in September and during the autumn. Now we are taking a break for a couple of weeks, enjoying the summers last sunbeams and recharging the batteries for the creative deeds that we will accomplish during the fall. We will be back on September the 4th. Have fun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: